Wij hebben zinvol werk voor 300 mensen:

 

Zin in zinvol werk? Wordt dan Clean Energy Promotor van Energybird Promotion PR !

Help mee, onze innovatieve techniek voor opwekking van clean energy bekend te maken en door te zetten. Je verdient goed daaraan!  Het gaat om het eerste clean-energy-systeem, dat substantieel kan bijdragen aan de dekking van de groeiende energiebehoefte in de wereld.

 

Ook als freelancer werk mogelijk:  werk als Energy Advisor voor Energybird Promotion PR, een

afdeling van het  ontwikkelingsbedrijf  TOPtech Energy.   E-mail:  mail@energybird.org

Tel.  06- 39 79 6 11 6 .  Website:  www.energybird.org

 

Beschrijving van het werk:

a..  Werkvoorbereiding:  in enige straten flyers (laten) verdelen met uw tel-nr en het verhaal.

b..  Met de mensen, die u bellen, een termijn afspreken.

c..  Tijdens het termijn gaat u de situatie uitleggen.  U legt een energybird-afbeelding voor met korte tekst en met het adres van de Energybird-website. U verwijst naar de energybird-film op Internet. Misschien hebt u ook een laptop daarbij en kunt u de film direct laten zien.

d..   Dan probeert u, de mensen over te halen, mee te betalen aan  de bouw van een grote Energybird-prototype, hoe weinig dan ook. Natuurlijk: hoe meer hoe beter.

Tenslotte legt u, de freelancer, een overboekingformulier voor met daarin uw code.

Van alle betalingen, verbonden met uw code, krijgt u een percentage als loon voor uw werk.

U werkt met een groeiend team aan de taak clean energy voor de maatschappij toegankelijk te maken. Alle praten er over. U doet iets concreet !

Tevoren u begint, krijgt u een scholing door ervaren medewerkers, die het werk al hebben gedaan.

 

U kunt uw klanten gerust vertellen, dat gelijktijdig met u tot 300 collega’s met andere families praten, dat iedere maand uit kleine bijdragen van 20, 30 of 50 Euro een groot bedrag samenkomt, en dat daarmee al krachtig aan een grote prototype wordt gebouwd, die waarschijnlijk in 10 tot 12 maanden klaar is. Iedereen, die een bijdrage geeft, hoe klein dan ook, krijgt informatie, wanneer de grote test van het prototype voor de deur staat. Iedereen, die een bijdrage geeft, mag een stukje van de Energybird als zijn adoptiefkind beschouwen, en als hij wil, schrijven we zijn/haar naam daarop.

Sponsoren, die bijgedragen, het nieuwe systeem door te zetten, krijgen straks korting op de kWh-prijs.

 

Vandaag zijn veel burgers terecht erg bezorgd over het milieu en het klimaat. Daarom zullen ze met aandacht luisteren, als u komt en hen een verrassende oplossing beschrijft. Daarbij kunt u u steunen op de film en de website “www.energybird.org”. De mensen, die u opzoekt en informatie geeft, zullen u dankbaar zijn. Wilt u straks uw kleinkinderen kunnen vertellen, dat u aan de wieg van het nieuwe energietijdperk hebt gestaan?  Dat u doelbewust mee hebt gewerkt, een echte grote en goedkope oplossing naar de mensen te brengen?

Kom dan bij ons werken! Het is zinvol werk! En u verdient goed daaraan!

 

Clean Energy
is no problem